Wednesday, April 25, 2012

Boli moderne

Fara indoiala una din problemele care afecteaza cel mai mult noua generatie este stresul.
Nu mai este doar vorba de presiunea resimtita la locul de munca, pentru a mentine pozitia actuala sau a promova. Acum ne simtim stresati si acasa, pentru a ne ridica la rangul de super oameni in ochii partenerului de viata.

Femeile doresc o cariera de invidiat, sa aiba o casa perfect curata si amenajata (ca in paginile unei reviste), si de asemea sa arate ca un supermodel (eventual pe coperta Vogue). Un astfel de ritm de viata nu poate fi mentinut la infinit.

Barbatii viseaza sa faca primul milion de dolari pana la 30 de ani, sa arate ca un campion de fitness, sa petreaca in fiecare noapte cu prietenii pana dimineata si sa aiba cea mai frumoasa sotie/iubita.

Asteptarile noastre referitoare la propria viata nu mai sunt realiste.

De aceea, un mic ajutor din natura este exact ceea ce trebuie. Produsul Sistemul Nervos de la Revital Saenciuc ne ajuta sa trecem mai usor peste termenele limita de la birou, si sa vedem viata dintr-o perspectiva mai relaxata.

Produsul Somn si Relaxare este recomandat celor carora toate aceste presiuni le-au rapit somnul. Fara o noapte linistita, nu avem nicio sansa la randament complet a doua zi.

Va astept cu sugestii despre alte probleme pe care vreti sa le discutam.

Cu drag,
Sandra

No comments:

Post a Comment